1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474590 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2247429

Sv: MoDo - Björklöven x2 2021-10-29 30
Gavelo: Man kan absolut ha olika upplevelser av en match. jag har en annan känsla än du hade.

Att man "tappade" puckar vid blå enligt min mening har ju att göra man hade en defensivare inställning. Det är mer att man inte fajtades lika mycket om de puckarna för att man valde att ta en lägre försvarslinje i förtsa hand. Man chansade alltså inte att bryta utan hellre att vara på rätt sida.

Ja, det är bara min känsla, eller upplevelse.

Björklöven må ha haft en massa puckar på mål som Tex styrde iväg, men väldigt få av dem var farliga. Min måttstock är att jag inte kände mig orolig, mina kroppshår stod inte rätt upp, jag blev inte galen för att vi gjorde fel, vilket jag brukar känna. _ Jag kände mig cool-lugn.

Jag antar att skillnaden mellan din och min upplevelse är skillnaden på varför det var annorlunda mellan första perioden och andra. Självklart hade även jag velat att Modo spelade som i första övriga perioder, men jag tänkte att det knappast var Karlins mål när vi gick ut med 4-1 ledning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Björklöven x2 2021-10-29 30
NuMo: Puckarna tappades inte vid blå, utan det var nästan uteslutande i mittzonen när vi hade kontroll på pucken, väldigt många felpass och puckmissar som skapade kontringar, eller när vi varit utspelade i egen zon i 1,30 och vann pucken så la dom inte på djupet och tappade pucken i mittzonen och vi drog på oss utvisningar och kontringar.
Jag var aldrig heller orolig så, men jag var riktigt förbannad på varför dom spelade med små marginaler ist för att lägga djupt och andas/byta eftersom vi tillbringade så mycket tid i egen zon.
Kommentera