1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480925 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2249299

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Jo, men vi kan väl släppa läkare och lärare fria. Visar man bra resultat är det irrelevant om man är behörig eller inte? Varför ens ställa krav på utbildning inom sådana områden? Släpp allt fritt så kan naturbegåvningar äntligen släppas fria.

Både läkare och lärare tar många år att bli behörig till. en tränare kan lösa det på typ en veckas. Thern är faktiskt bara löjlig här. Menar man att man kan ta skada av en veckas kurs?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K:
Jag förstår tanken från förbundet.
Och köper den, Man vill säkerhetsställa kompetensen i fotbollen. Det är dom som skall utbilda våra yngre i sporten.

Och vem är Thern som anser att han behöver inte slänga bort 1 vecka på utbildning. Undrar hur många meningslösa landslagssamlingar han har varit på under den tid han var given i landslaget? Varför var han där?
Han kan ju fortfarande vara taktiskt involverad som en assistetande ledare, Där är kryphålet 😉


Jag fick innebandyförbundet att genomföra att alla tränare i landet som skall ha ett ungdomslag måste gå en ungdomsledarutbildning oavsett om du har spelat själv i.många år eller har en lefarutbildning i någon annan idrottt.

Jag fick igenom det när jag satt med i Projectet Innebandyn Vill.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K:
Du gör visserligen en jämförelse så kan köpa det men tycker inte att jämförelsen mellan Fotbollstränare och läkare är relevant.

Om det nu bara handlar om en veckas kurs så visst Thern skulle kunna ge med sig, men får säga att förbundet isåfall är lika löjliga. Uppenbarligen en kompetent tränare varför inte ge dispens.
Kommentera