1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481481 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2254478

Sv: MoDo - Mora 2021-11-14
Nucky:

Ja han är grym! Betydligt bättre än jag kunnat föreställa mig innan. Älskar kravnivån han infört, trots vinster ser han förbättringar och påpekar att det kan bli bättre.

Gillade också intervjun med Hedberg, alltid kul när man frusterar motståndarna och deras coach, han tyckte inte vi bjöd på nått och höll dem mycket på utsidan och sedan gick när vi fick lägen och de bjöd på misstag. Trots att vi inte var på topp kändes det som det skulle mycket till för att Mora skulle orka rubba oss idag.

Det jag inte delade med Hedbergs analys är att det lät som han tyckte de drev spelet och vi tätade bakåt och kontrade. Var det något lag som fick långa anfall och skapade var det ju vi i perioder, såg han första 10 minuterna t.ex. Sedan när matchen vägde stängde vi ner Mora rejält, men så är det ju en match går i vågor och inget lag dominerar i 60 minuter. Det gäller att orka hålla emot när man får en svacka i matchen och just nu är vi jävligt bra på att falla tillbaka och lita på grunderna när vi är i en svacka. Tidigare år har vi ju släppt mål direkt när initiativet svängt över och förlorat matchen om vi inte gjort mål i vårt övertag, ger mig fan på att vi förlorat idag om denna match utspelas tidigare år, då hade vi tappat efter 10 minuter när vi inte utnyttjade vårt övertag och vi hade inte lyckats varit disciplinerade defensivt utan säkert släppt in ett direkt Mora gick in i en bättre period.

Stabiliteten och tryggheten i år är något helt annat än vi upplevt tidigare år.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Mora 2021-11-14
Rytter: Gillar att Hedberg kallade MoDo (läs Karlin) för "opportunistiska" (syftar antagligen på att han är duktig på att få laget att anpassa sig efter motståndet).

Blir som du säger en helt annan stabilitet i spelet jämfört med ex. åsnebrottarns devis där man spelar med högre risk vilket leder till att man lättare (och oftare) kan bli utmanövrerad när man väl stöter på en taktiskt skicklig tränare.
Kommentera