1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2255287

Sv: Karlskoga - MoDo 2021-11-17
KB65:
Det enda jag önskar mig är egentligen att vi kunde trycka lite mer , men defensiven är tillbaka. Sen blir de som det blir idag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Karlskoga - MoDo 2021-11-17
Tarasov: Jag tycler vi generellt här inne ska lugna oss när det gäller att klaga på våra juniorer eller specifika syndabockar.
Jag vill minnas att det klagades en hel del kring V. Hedman när han skolades in som junior. Vi är i ett läge där vi har möjlighet att spela juniorer med lovande framtid. Jag är rätt säker på att Foppa orsakade en hel del huvudvärk när han kom fram med onödiga utvisningar som ett annat exempel.

Killarna har framtiden framför sig och jag tror den bästa läraren är att få spela match och göra fel i situationer som spelaren kommer att lösa på ett bättre sätt nästa gång.

Avseende Jeremias? så var Karlins bud att han behöver mer istid vilket låter som att de ser en god potential i honom och att istället för att spela 5-10 minuter idag så får han spela 15-20 minuter med ÖIF.

För övrigt så gjorde Dalroth en bra match av vad jag kunde se. Sedan målet där Ville kom bort sig så tycker jag att Wahlberg? gjorde fel som gick på förstaspelaren och inte tog bort passningsmöjligheten till Björklund.
Kommentera

Sv: Karlskoga - MoDo 2021-11-17
Tarasov: Macmaster betydligt bättre ihop med Olsson/Mannberg, vill dock se betydligt mer av den sistnämnde. Men jag tror vi får ha tålamod med honom.
Tycker också Aagard är riktigt pigg ikväll, märks att han gillar täta, hårda matcher.
Blir inte förvånad om han vräker in 3 mål nästa match, det är på gång
Kommentera