1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481563 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2259770

Sv: MoDo - Västerås 2021-11-28
Hakning-Henrik:

Norén har varit grym, han har spelat betydlig mognare än t.ex Styf och kommit in i serien snabbare, även om Styf nu spelat upp sig rejält på slutet. Noréns skridskoåkning gör att han kan lösa situationerna på flera sätt. Men vill inte att vi matchar sönder honom, låt han vara med och hoppa in vid skador men han bör fortsätta j20 sedan när vibär full trupp, nästa år kan han slåss om en plats och t.ex ersätta Dahlrot.

Det jag skulle vilja ha in är en riktigt bra tvåvägsback högerfattad, denna ska spela med Bernhardt för att få ut lite mer offensivt av honom i 5 mot 5. Tycker han lider lite av att spela med Styf då han får spela lite mer försiktigt, eller sätta in Folin där och spela nya backen med Wahlberg.

Styf/ Dahlroth får vara sjunde och ta färre minuter och spela box.

Näsen/Hasa tycker jag blivit riktigt bra efter en viss startsträcka, de löser defensiven utan att vara speciellt fysiska, väldigt duktiga att följa med motståndarna och vinna puckar genom att bara peta undan den eller vara i vägen. Dessutom skapar de väldigt ofta kontrollerade anfall från egen zon, näsen är ju riktigt duktig att hålla i puck och hitta öppnande passningar på spelare i fart.
Kommentera