1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480347 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2260764

Sv: MoDo - Tingsryd 2021-12-01
J F K:

Varför kallar du folk som inte vaccinerar sig för foliehattar ?

Finns inget stöd för att vaccinet hjälper mer än kortsiktigt, det egna immunförsvaret ger ett bättre skydd både kort och långsiktigt.
Forskare har bevisat att Spikproteinet i vaccinet sätter sig i placket på hjärtmuskeln och kan framkalla inflammation som kan leda till hjärtflimmer och hjärtinfarkt, flera hundra idrottsmän världen över har på kort tid dött av plötslig hjärtinfarkt, gissa vad alla har gemensamt!

Sen kan aldrig en mutation bli starkare än originalet, ju oftare ett virus muterar ju svagare blir det så något speciellt vaccin kommer inte att behövas för dessa nya varianter.
Jag skulle vara väldigt försiktig att kalla folk som med sin fria rättighet valt att avstå vaccinet för foliehattar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Tingsryd 2021-12-01
Gavelo: Häpnadsväckande hur många direkta lögner du lyckades få med i ett relativt kort stycke text (svaret till J F K).

Ett tips är att sluta läsa "Alternativa teorier om Covid-19" på Flashback. Jag kan vara konspiratorisk själv, men detta börjar bli löjligt. Ja, vaccinet har en mikroskopisk risk att orsaka hjärtmuskelinfammation de första dagarna. Att bli smittad av Covid-19 ökar risken att drabbas av hjärtinfarkt med SJU GÅNGER.

Nu fokuserar vi på matchen. Men känns extremt härligt att vaccinpassen är på plats så att de ansvartstagande medborgarna kan känna sig något mer trygga.

Magkänslan säger tyvärr förlust ikväll...
Kommentera

Sv: MoDo - Tingsryd 2021-12-01
Gavelo:
Jag uppfattade det som att han kallade antivaxxers för foliehattar, det är skillnad.
Kommentera

Sv: MoDo - Tingsryd 2021-12-01
Gavelo: Sure, utnyttja du din rättighet men val har konsekvenser tacksamt nog.
Kommentera