1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480596 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2262154

Sv: Vita hästen - MoDo 2021-12-03
Nucky: Tycker inte HV imponerat så mycket faktiskt. Man har framförallt en kedja där med Vesel och Forsberg som vinner många matcher och en jämnhet som inget annat lag kan visa upp.
Dock var inte vi i närheten av vår topp mot dem heller. Det var inte den intensiva skridskoåkningen och forecheckingen vi hade mot Löven eller senast mot Tingsryd under perioder. Vi kan också låsa ned lag riktigt bra som mot BIK borta, även om vi var fruktansvärt uddlösa framåt den matchen.

Kort sagt, så har vi flera sätt att spela som verkligen kan visa sig vägvinnande. Jag tror att HV skulle få det ganska jobbigt om vi kan hålla riktigt hård forechecking på deras backar. Det är väl deras svaga punkt, för de är lite långsamma med att spela upp pucken och har lite svårt för att chippa ut den om de kommer under press.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Vita hästen - MoDo 2021-12-03
J F K: Jo, men känslan runt HV är att de väldigt sällan behövt prestera sitt yttersta och ändå vinner. Samma känsla runt MoDo visserligen, men den matchen vi spelade mot dom satte lite griller i huvudet. Har aldrig sett årets lag se så mediokert ut.
Förlusten mot Löven var man inte ens på isen, men mot HV försökte vi verkligen.
Kommentera