1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481667 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2262437

Sv: Apropå ingenting...
ToddW: saxat från hvfans forum:

"det är ju som många skrivit, ett fruktansvärt ihåligt lagbygge. Målvakterna är inte tillräckligt bra. Backsidan....hur tänkte man där. Jag hajade verkligen till när Niklas Torp presenterades (trodde det var ett skämt), likadant att man köper loss Ytterell. Man värvar Norbe, som inte höll måttet i en blivande toppkonkurrent. Karlström en EP-värvning av Hult och på det en förlängning av Bertov. De enda backarna som håller någorlunda klass är Andrae, Billins och Sjöholm."

Tala om skilda världar, HV har panik och hos oss är det feststämning med 5 förluster vardera.
Verkar som att vi gick vinnande ur Ytterell gate trots allt och Torp verkar va precis som man minns honom från tiden i MoDo.

Önerud och Forsberg skadade och plötsligt känns våran trupp bredare än HVs. Kommer HV verkligen orka med ett slutspel?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Blake: Ytterell är väl skadad och har väl inte ens spelat under deras förlustsvit. Ingen direkt motivering till varför han kastas åt vargarna mer än att man "köpt loss" honom. En rajtare som Ytterell hade kompletterat vår backbesättning på ett bra sätt, utan tvivel.

De kommer naturligtvis hitta tillbaka till vinnarspåret igen, men såklart kul att beskåda kalabaliken efter första riktiga motgången och äntligen få hälsa HV välkomna till hockeyallsvenskan.
Kommentera