1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480328 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2262457

Sv: Apropå ingenting...
Blake: Ytterell är väl skadad och har väl inte ens spelat under deras förlustsvit. Ingen direkt motivering till varför han kastas åt vargarna mer än att man "köpt loss" honom. En rajtare som Ytterell hade kompletterat vår backbesättning på ett bra sätt, utan tvivel.

De kommer naturligtvis hitta tillbaka till vinnarspåret igen, men såklart kul att beskåda kalabaliken efter första riktiga motgången och äntligen få hälsa HV välkomna till hockeyallsvenskan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Trilske: Har du följt HV? Tror mer på HV fans som säger att Ytterell varit lika dålig denna säsong som senast han var där.
Verkar som att han överpresterade när han var i MoDo.
Eller så har han en annan roll i HVs uppsättning, I Modo hade han nog mer speltid och för honom kanske bästa valet hade varit att stanna kvar med facit i hand.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Trilske: Personligen tycker jag att det är synd att det börjar trilskas för HV så pass tidigt på säsongen som det gör nu. Nu får man gott om tid att hitta problemen och rätta vad som gått fel.

Jag hade nog föreställt mig att det skulle börja gå knackigt i slutet av Januari, med två-tre dyra panikinköp precis före värningsstopp (föreställer mig nån avdankad europeisk NHL-lirare) som följd. Jag var bergis på att HV inte skulle gå upp i år, nu börjar jag tvivla på mig själv...
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Trilske: Jag är glad att Ytterell stack, När han drog hämtade Gradin in Bernad, Vilket kap! Han gjorde i honom!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Trilske:
Tror också att HV kommer vara med i toppen särskilt när de får tillbaka en del pjäser.
Kommentera