1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481629 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2268347

Sv: Apropå ingenting...
J F K: För det första så är det ingen sågning!
För det andra så var Löven hetare än Modo när detta skrevs och fick även 1-0 pga passivt spela av både Woods och Styf framför kassen.
Strax innan hade man missat öppet mål och hade även ett riktigt bra skott som tex lyckades tippa över ribban.
När detta skrevs så kunde det stått 0-3.
Sen är det märkligt varför du drar upp detta som något som ”står ut”, som att det vore helt fel att kalla Löven för skickligare än oss när dom tex. körde över oss kvällen innan.

Löven har (enligt mig och fler som jag sett skrivit här på forumet) fler individuell skickligare spelare men Modo fungerar som lag lite bättre samt att Modo har seriens bästa målvakt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo:

Nej nu minns du nog faktiskt fel från matchen. Löven hade verkligen inte nått spel inte ens i inledningen. De försökte vara tighta och backa hem och fick till någon halvkontring men så farligt var det inte då vi var påslagna idag.

Från början låg modo på rejält och det märktes att det var bättre fart och skärpa än i Fredags. Fram tills dom gjorde 0-1 från ingenstans så var det MoDo som drev spelet och hade skapat ett par lägen. Sam hade ju t.ex en i stolpen precis innan vändningen till 0-1.

Det var verkligen inte ens nära 0-3, om du inte tycker att varje skott på mål är en målchans dvs.

Sedan håller jag med om att löven är skickliga individuellt men vi är skickligare som lag. Tur att hockey är en lagsport. Som lag sett tycker jag vi har ett system som vi litar till och alla köpt och förstår sina rollar och vi får ut mer spelare för spelare än löven så därför är vi ett bättre hockeylag efter halva serien.

Återstår och se ifall löven kan få ihop helheten under andra halvan och ifall vi kan utvecklas mer eller ifall vi har sett vårt max redan.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Jag tyckte att det i sammanhanget var helt fel. Ok, att Löven skapat något mer, men vi hade en puck på mållinjen och ett par andra chanser också. Jag såg inte alls samma match, för någon överlägsenhet såg jag inte. Det var mer tillfälligheter som Löven skapade sina chanser ur och jag tyckte att det fanns en hel del som jag tyckte tydde på motsatsen av det du skrev och att MoDo skulle vinna matchen.
Kommentera