1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479875 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2268656

Sv: Apropå ingenting...
Icing-Ove: Så du har hört en restaurangägare gråta och slutsatsen är att alla restauranger kommer dö. Men folk dör av covid och där är det bara en influensa som alla överlever. Kan det vara så att dina slutsatser är vad du vill dem ska vara och inte alls grundade. Det är underligt hur folk bakom sina tangentbord tror de är så oerhört smarta utan att tänka.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
atomragnar: Den där översittarattityden kan du lägga ner tycker jag.Att trycka ner och idiotförklara andras åsikter bara för att framställa dig själv och dina åsikter som bättre än alla andras.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
atomragnar: Jag är väldigt påläst och smart. Hört att äldre och sjuka dör när det blir kallt och vid influensatider. Visste också att Saddam inte hade massförstörelsevapen trots att du hörde det på CNN 2001...Sanningen kommer alltid fram.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
atomragnar: Jo, under pandemin är första gången på kanske 50 år som medellivslängden både för män och kvinnor minskat i Sverige Detta trots massiva vaccinationsinsatser, restriktioner och att vi alla hållit avstånd samt spritat oss. Hur många som dött om vi förhållit oss som vanligt kan vi bara gissa, men rätt många gånger fler är nog ingen dålig gissning.
Kommentera