1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479660 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2268660

Sv: Apropå ingenting...
atomragnar: Den där översittarattityden kan du lägga ner tycker jag.Att trycka ner och idiotförklara andras åsikter bara för att framställa dig själv och dina åsikter som bättre än alla andras.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
DrCox: Ja det kan vara onödigt. Men poängen är mer tydligt att uttrycka sig om saker ogenomtänkt är onödigt. Jag har inte sagt en åsikt om någonting jag har bara poängterar icke logiken i en för att initiera tanke. Det här är ändå ett hockeyforum och så uttalar man sig om annat som andra eventuellt inte håller med om får man förvänta sig det poängteras. Vill man isolera sig och uttrycka sig utan tanke och logik gällande sådana frågor finns det säkerligen flertalet sådana communities man kan vända sig till.

Det kan ju knappast vara så att forumet ska vara som ett rum där man vadderar varje hör för man kanske kan snubbla och slå sig. Precis som man får se sig för när man går över vägen får man ju tänka innan man skriver.

Jag skriver mycket korkat i affekt själv, ologiskt och allmänt korkat. Så jag har aldrig friskrivit mig.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
DrCox: Problemet är att man får visst ha åsikter, men när de går stick i stäv med verklighet och vetenskap får man räkna med att få visst mothugg.

Och ja, fakta trumfar åsikter varje gång.
Kommentera