1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474674 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2272718

Sv: Apropå ingenting...
JanneG: Märkligt schema den här säsongen, vi har fortfarande inte mötts men alla våra matcher mot Löven är redan färdigspelade.

Vad är din känsla för årets AIK? Över/under förväntan?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
KB65: under förväntan, dock lite felbyggt i min mening, behöver bli tuffare framför båda kassar, 1-2 tuffare backar, även någon stor forward gärna Rightare som går rakare på mål, vi hamnar i hörnen, kvaliteten i passningar är på väg upp, pp bra, Komchenko i mål mkt bra, många bra junisar, tror på en bättre vår, kan gå under radarn till ett slutspel.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
KB65: Senaste årens spelscheman blir väldigt orättvisa. Har man oturen att få alla sina matcher under en och samma period som motståndarlaget är i ett flow, och ditt eget lag ex.vis är tungt skadedrabbade kan det var 12 poäng mindre.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
KB65:

Spelschemat var ju rätt speciellt ifjol, men de lyckades på något vis överträffa det i år. Tror dock inte vi mötte AIK förrän runt årsskiftet ifjol heller. Känns väl som att det har varit lite sisådär med den sportsliga rättvisan senaste säsongerna när man möter vissa lag första halvan, och andra lag andra halvan.

Hoppas dock slippa dessa b2b-möten nästa säsong, av flera orsaker.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
KB65: Trist att Folin är borta i ytterligare någon vecka, ”förhoppningsvis”.
Kommentera