1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480165 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2274251

Sv: Apropå ingenting...
puffe: jag är mest förvånad över hur man kan ha en sån stark övertygelse att något är så rätt eller så fel i en sån här situation, men jag tror att det har med internet och sociala mediers natur att göra. svart eller vitt och många gånger hårt klimat. en större fråga än det här kanske:)

mig personligen gör inte de nya restriktionerna någonting men jag förstår att det är jobbigt för dom som drabbas av det, som jag förstår att det är jobbigt för personerna vars vård skjuts upp eller för personerna som förlorar anhöriga. det blir nog skit hur man än gör
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
BobbyG: Din fråga är i högsta grad relevant. Snor ett citat från en Timrå-skribent

'Min uppfattning är att folk snackar en massa skit om saker dem inte har ngn aning om. Man påstår sig ha insyn när det i själva verket är så att man återupprepar rykten från personer som inte vet men som tror sig förstå saker bättre än andra'.

Ganska klockren analys även om den gällde något annat.

Jag förstår också att många är besvikna över att inte få se sitt lag live o en massa andra inskränkningar , men har man någon form av kontakt med sjukhus-personal får man en god insikt i hur pandemin påverkat och påverkar personalen.
Kommentera