1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2274258

Sv: Apropå ingenting...
atomragnar: Nä precis, ingen såg hur land som t.ex italien la in människor på sjukhus på löpande band pga covid precis i början… ”Ingen kunde se det komma”

Så jo, vi visste att det var en global smitta på gång. Vet man inte hur farlig den är så tar man väl säkra före? Det fanns röster som tyckte man skulle stänga ner redan i starten. Sen kan man heller inte snacka bort hur vi hanterade hela första året. Det ingen smittspårning, inga begränsningar, inga munskydd etc. Andra lyckades ju bättre än oss som är jämförbara.

Både vår egen coronakommission och andra länder ger oss svidande kritig.
Dom som sa att andra länder kommer komma ikapp oss till slut fick fel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
snowden: Snowden.
Vilka ger oss svidande kritik, jag undrar på riktigt?
Vi har fortfarande bland de lägsta dödligheterna i Europa under hela pandemin. Kanske den lägsta under 2021 av samtliga europeiska länder. Visst, det spelar såklart in att Norge - med mycket strängare restriktioner - hade underdödlighet 2020, men generellt så får vi väldigt mycket beröm för vårt agerande bland utländska bedömare. Länder som Belgien, UK, Spanien, Frankrike och Italien har haft mycket högre dödlighet. Sverige i den nedre tredjedelen och många länder i östeuropa körde

Det finns absolut saker som ska granskas och kritik som vi kan läsa oss utav. Vi har verkligen inte gjort allt rätt. Däremot tycker jag som sagt att man måste komma med saklig och korrekt kritik. Det gör du faktiskt inte.

Läs gärna länken jag postade tidigare som går igenom land för land och region för region i europa.
Kommentera