1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480538 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2275232

Sv: Apropå ingenting...
Confusius: På försäsongen gav han dock inte allt tyvärr. Då blev det för mycket grillning. Annars har han väl gjort det helt ok.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Tyler Durden: Jag är nog en av få som tror att Dallas hade kunnat bli grymt värdefull i täta slutspelsmatcher med mycket sarg-ut-spel. Det pratas mycket om att Dallas är duktig i boxplay, men tittar vi på insläppta mål i 5-mot-5/powerplay ser det ut såhär:

1. Näsén (28)
2. Bernhardt (28)
3. Wahlberg (24)
4. Hasa (21)
5. Styf (17)
6. Dahlroth (13)

Visst har Dahlroth haft förhållandevis lite istid, men SÅ mycket skiljer det inte. Vidare kom fyra av baklängesmålen i 8-1-förlusten mot Björklöven, då han spelade med Hasa som hade sin sämsta match för säsongen och slutade på -5. Det faktum att han spelar mycket boxplay borde dessutom försämra hans statistik, då det ofta blir mål i efterdyningarna.

Dahlroth ser väldigt långsam och stel ut, så när det blir kontringar blir det väldigt tydligt att han inte hänger med. Men jag tycker statistiken talar sitt tydliga språk; Han har varit en av våra bättre spelare defensivt sett och jag tycker att det är jäkligt synd att han lämnar.
Kommentera