1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2278707

Sv: Silly season
KB65: Undrar jag om vi inte redan har ett tillräckligt bra lag att utmana HV på allvar.
Bästa målvaktssidan och seriens bästa backuppsättning, överlägset!

Vi ligger tvåa i serien och har väl ännu inte spelat en enda match med ordinarie lag, det ska man tänka på.
Vill se var vi står när alla är hela och friska och samspelta, då kan det bli riktikgt bra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Robin Ztorken L: Jag tror också att vi kan rubba HV i enstaka matcher när vi är påslagna. Då är vi VÄLDIGT bra. Kanske bäst i serien tom. Samtidigt upplever jag att vi kör mer på tre kedjor än vad våra motståndare gör. HV har en helt annan bredd och tuffar på med hyfsat fördelad istid i laget. Jag tror att det är därför de är väldigt bra i slutet av matcherna medan vår ork börjar tryta. Nä, vi är en, två offensiva, målfarliga gubbar kort för att verkligen på allvar kunna utmana när det går till bäst av sju matcher mot lag som BIK och HV.

Se på BIK i förra årets slutspel. De var ett riktigt hot fram till dess de blev av med några nyckelspelare. De hade också behövt en, två gubbar till för att orka/klara av avstängningar/skador. Då hade de kanske spelat i SHL i år.
Kommentera

Sv: Silly season
Robin Ztorken L: Då ksn det vara försent att plocka in, Då är fönstret stängt. Slutdelen + slutspelet kommer slita enormt på truppen. Nu när det har blivit en massa matcher framflyttade också. Samt att covid kommer att fortsätta härja hela det här året 2022, ( Enligt en läkare jag känner) Det gäller att ha en väldigt stor trupp om man skall gå hela vägen.

Det är också det som gör HV till favoriter enligt Sanny, Dom har nu den största truppen. Och vill ha in mer folk ändå till slutspelet?
Kommentera

Sv: Silly season
Robin Ztorken L:
Får nog säga det är en de positivaste kommentarerna denna säsong. Något att tänka på när man klagar på RobinZ de säsonger de går dåligt.

Du har en poäng men tänker samtidigt att man behöver extra folk nu, för alla kommer aldrig vara friska samtidigt.
Kommentera

Sv: Silly season
Robin Ztorken L: Utmana absolut, men får vi slitage och skador så känns det bra med lite extra spelare att plocka in. Det blir uppenbart när Vigge är borta att det blir lite tunnt på centersidan när även Macmaster inte är med. Jag gillar Max, men inte för toppkedjorna...
Men, som du är inne på så är vi oerhört svårslagna när vi går in i matcherna med rätt inställning.
Kommentera