1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481340 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2278735

Sv: Silly season
Robin Ztorken L: Jag tror också att vi kan rubba HV i enstaka matcher när vi är påslagna. Då är vi VÄLDIGT bra. Kanske bäst i serien tom. Samtidigt upplever jag att vi kör mer på tre kedjor än vad våra motståndare gör. HV har en helt annan bredd och tuffar på med hyfsat fördelad istid i laget. Jag tror att det är därför de är väldigt bra i slutet av matcherna medan vår ork börjar tryta. Nä, vi är en, två offensiva, målfarliga gubbar kort för att verkligen på allvar kunna utmana när det går till bäst av sju matcher mot lag som BIK och HV.

Se på BIK i förra årets slutspel. De var ett riktigt hot fram till dess de blev av med några nyckelspelare. De hade också behövt en, två gubbar till för att orka/klara av avstängningar/skador. Då hade de kanske spelat i SHL i år.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
M Horava:

Vet inte om vi kunnat kräma ut så mycket mer än det vi gjort i matcherna mot HV. Känns dock som det har varit små tillfälligheter som gjort att det vägt över till HVs favör.

Men det är nog dags att vi vinner imorgon, annars blir det svårt att fortsätta prata om tillfälligheter och risken finns att det mentala tar överhanden. Dock tycker jag att MoDo känns som ett riktigt slutspelslag med tanke på den relativt höga lägstanivån och jämnheten i spelet.

Även om "hög lägstanivå" och "jämnhet i spelet" inte har räckt för att rå på HV, ännu.
Kommentera

Sv: Silly season
M Horava: Jag tror också att det kommer vara en del av taktiken att slänga in anmälningar mot varandra för att sätta käppar i hjulet för varandra, Då blir det på automatik den som har bredaste truppen vinner?
Tänker er att det kommer in anmälningar mot Sam och Bernad och sedan får vi en skada på Aagaard, hur ser det ut för oss då?
Kommentera