1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2280768

Sv: MoDo - Södertälje 2022-01-23
Gavelo: Inte så konstigt, Allsvenskan är ju en sämre liga, därav att vi har uslare sändningar, sämre kommentatorer, sämre domare.....färre kameror mm. Men även med allsvenska mått mätt är ljudet från Hägglunds sämre än det borde vara.. När Mora gör mål hemma så får jag sänka volymen för att inte högtalarna ska brista
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Södertälje 2022-01-23
puffe:
Hur är det hos er,
När jag köper hem en hockeymatch, så tycker jag bildkvaliteten på matchen är rent ut sagt urusel,
En HD film kostar en hundring, en hockeymatch lika suddig som en film film från 70-talet kostar 200kr?!
Rimligt?!
Kommentera

Sv: MoDo - Södertälje 2022-01-23
puffe: Det resonemanget köper jag inte när det handlar om ett och samma bolag som sänder båda ligorna som styrs av samma förbund.
Dessutom är skillnaderna små i det sportsliga och rent publikt är det inte heller någon större skillnad mellan Allsvenskan och Shl så i min värld skall det vara samma upplägg för ljud och ljus, sen att man har sämre kommentatorer, tv tid och sådant är fullt rimligt, men kvalitetsmässigt är det bara bull att As måste vara av sämre kvalité.

2020 gjorde Cmore om upplevelsen där man uppgraderade ljudet och kameravinklarna för att skapa en som man sade ”tätare upplevelse” och för att komma närmare sporten, detta är något man enbart gjorde i Shl och sket i As.

Cmore kan dra dit pepparn växer om du frågar mig.
Kommentera