1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480935 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2280777

Sv: MoDo - Södertälje 2022-01-23
puffe: Det resonemanget köper jag inte när det handlar om ett och samma bolag som sänder båda ligorna som styrs av samma förbund.
Dessutom är skillnaderna små i det sportsliga och rent publikt är det inte heller någon större skillnad mellan Allsvenskan och Shl så i min värld skall det vara samma upplägg för ljud och ljus, sen att man har sämre kommentatorer, tv tid och sådant är fullt rimligt, men kvalitetsmässigt är det bara bull att As måste vara av sämre kvalité.

2020 gjorde Cmore om upplevelsen där man uppgraderade ljudet och kameravinklarna för att skapa en som man sade ”tätare upplevelse” och för att komma närmare sporten, detta är något man enbart gjorde i Shl och sket i As.

Cmore kan dra dit pepparn växer om du frågar mig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Södertälje 2022-01-23
Gavelo: Studiomatcherna och Superfredags-matcherna är likvärdig med SHL och begränsas egentligen bara av arenorna där det spelas.

Problemet är att majoriteten av de Hockeyallsvenska matcherna kommenteras från typ ett kontor i Stockholm med små bås. De sändningarna är riktigt undermåliga och varken bild eller ljud prioriteras.
Kommentera

Sv: MoDo - Södertälje 2022-01-23
Gavelo: Eftersom dom sänder matcherna med mitt lag så är jag beroende av dom. Så, för mej gäller Cmore tills vidare. Sedan kan man ha aspekter på att dom i princip inte bryr sej så värst om allsvenskan. Men ett stort problem är väl ett förbund som styrs av SHL, Cmore ska bara tjäna pengar, finns andra som bör ta ansvar för svensk hockeys framtid
Kommentera