1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481250 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2283698

Sv: Silly season
malkin:
Gissar att vi får en summa.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Tarasov:

Ja självklart så måste vi få en summa för Modigs, speciellt ifall nu Glader gjort något så ovanligt som skrivit in en SHL-klausul mitt under säsong där spelaren är fri att lämna. Det måste ju finnas någon sorts summa i kontraktet om man väljer att aktivera denna klausul. Annars är det ju grovt tjänstefel av Glader och det bevisar i så fall att han hade ingen aning vad han höll på med.

Det var verkligen lite av en chock, och man börjar ju undra ifall detta är något som Glader endast gjorde eller ifall Gradin har fortsatt med detta för att kunna locka spelare till klubben. Vilka fler sitter på liknande klausuler?

Ett hårt slag för oss och vårt lag blev genast mycket tunnare, men det var väl den sämsta av spelarna i förstakedjan som lämnade tack och lov. Ska man se någon fördel är det väl att vi måste nu ta in en riktig spetsforward och har möjlighet att erbjuda en plats i förstakedjan.

Nej det var ju verkligen piss detta och lämnar många frågetecken.
Är det fler som sitter på liknande kontrakt? Fler som kommer lämna? Har det skurit sig på nått sätt, var han en av spelarna Karlin inte var nöjd med och tänkte bänka idag? (han hintade ju om detta i en intervju att de som inte bidrog senast kunde få börja på bänken).

Från att varit optimistisk inför slutet så var detta en riktig käftsmäll.
Kommentera

Sv: Silly season
Tarasov: Inte så säkert , SHL lagen har säkert nått kryphål där också !!!
Kommentera