1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481250 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2286356

Sv: Silly season
Rytter: Tycker någonstans så måste det finnas offensiva kvaliteter i Ohlsson som jag iaf inte riktigt sett än, med tanke på både SHL-spel, JVM-spel och en 38-poängssäsong i HA. Jag ser honom som en slitvarg, rätt lik Micke P. Och håller Jakobsson högre offensivt, men det är ju uppenbart nåt vi missat här i MoDo.

Ge honom chansen så ser vi vad som händer. Jag tror han tar den, Sebbe har mod på nåt sätt.



För övrigt: Märkligt att gradin är ute och ifrågasätter ett eventuellt nyförvärv innan han ens bestämt sig för övrigt...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Ogie Ogilthorpe:

Ja det var lite märkligt uttalande, men man vet ju inte riktigt hur det sett ut och vad han svarade på egentligen.

Är det en spelare han själv har scoutat fram och förhandlat med och kommit fram till lön/roll som spelaren accepterat och han ska lämna besked till agenten igår så tycker jag uttalandet är märkligt, blir lite "ja vi tar dig men egentligen skulle vi vilja ha nått bättre".

Är det däremot så att en agent kontaktat Gradin och sagt, vi har spelare x som passar bra in hos er och vad ni söker och är villig att komma för 60.000/månad och en roll i första. Sedan har Gradin försökt att scouta och ta referenser och det tar ett par dagar, agenten hör sedan av sig och säger på Söndag måste jag ha besked annars skriver han på för klubb x, men ni är förstavalet.

I det sista läget kan jag förstå Gradins svar, i första läget hade det varit bättre att vara tyst.

Då jag inte vet hur just detta har sett ut så lägger jag ingen större värdering i Gradins uttalande, annat än att han borde fundera på hur transparent han är och att det kan misstolkas. Men det är nog något han måste lära sig i sin relativt nya roll.
Kommentera