1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481423 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2287781

Sv: Silly season
Sven Tuta: Din fråga om sponsorer är intressant. Var har t ex Holmen tagit vägen som hade reklamen på tröjans baksida? Sponsrar de på något annat sätt eller har de helt enkelt slutat i och med att vi inte längre har någon som bor i Ö-vik kvar i styrelsen?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Jan-Erik : Tyvärr har väl de i princip dragit till norrköping och andra platser. Holmen har i praktiken ingenting kvar av dignitet i Övik.
Glädjande är väl i sådana fall Hägglunds där drives och vehicle tillsammans köper namnet till arenan och att vehicle dragit in några riktigt trevliga ordrar på slutet som kommer att påverka hela kommunen med tanke på underleverantörer o.dyl.

Tidigare var det väl bara Umeå och Luleå längs norrlandskunsten som var snabbt expanderande, men nu är även Övik och Skellefteå riktigt på gång. Framförallt kanske Twin Peaks där man inte längre behöver gifta sig med en kusin som heter marklund/lundmark sedan Northvolt kommit till schtan.

Så, jag tror att om vi går upp kommer det förhoppningsvis gå riktigt bra att ta in sponsorer. Med ökat behov av inflyttande kan det upplevas viktigt att synas lokalt och externt när det är konkurrens om arbetssökande för de med högre kompetens.
Kommentera