1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482873 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2289235

Sv: Silly season
Rytter: Hört att vi gjorde en svag match igår igen, vi har helt klart tappat lite av formen senaste 8-10 omgångarna.
Absolut inget konstigt med det under en lång säsong, men sen vi även tappat Aagaard och Modigs så känns vi verkligen väldigt tunna framåt.
Hur var matchen igår ?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Gavelo: Effektivt Mora. Våra ledande spelare hade en något sämre dag på jobbet medans ungdomskedjan gjorde det riktigt bra. Absolut ingen plattmatch som tidigare på säsongen men en kväll där det verkligen märks att vi saknar några spelare.

Riktigt dåliga domare, även fast det inte var där det satt på något sätt.
Kommentera

Sv: Silly season
Gavelo: Ser egentligen inget problem med att vi tappar formen litegrann nu. Då är det värre om exempelvis BIK går fantastiskt nu, men kanske tappar sedan lagom till slutspelet.
Kommentera

Sv: Silly season
Gavelo: Som du säger, lite tunna framåt och några skakiga målvaktsingripanden.
Stunderna då vi fick grepp på måra blev för få och för korta men med lite tur hade vi nog kunnat snott med oss nån pinne, för vi var inte helt ofarliga.
Mora gjorde en mycket bra match med ett drömmål och ett i fem mot tre det var kanske det som avgjorde det hela.

Nya tag i morgon och upp några procent så ska det gå vägen för Karlskoga går om oss nu om dom vinner sin hängmatch
Kommentera

Sv: Silly season
Gavelo:

Det var ingen katastrofmatch från oss. Moras tränare tyckte dessutom att de gjorde en perfekt match där alla kedjor bidrog och gjorde sitt jobb.

Trots detta hade vi kunnat ta poäng eller vinna med lite medstuds. Mora fick psykologiska viktiga mål, t.ex 1-0 på kontring efter ett massivt modotryck i ett par byten eller 3-0 som kom i PP precis efter vi missat öppet mål.

Mora gjorde 2mål i PP och ett i öppet mål. Varken vårt BP eller PP kom upp i normal nivå och när Mora blir +3 i special teams är det svårt att vinna matcher.

Offensivt hade vi mycket puck och långa anfall men kom inte riktigt in i de farliga lägena, när vi väl gjorde det så var vi inte tillräckligt heta.

Juniorkedjan bäst, nordin den som stack ut.

Vi får slå dom imorgon istället.
Kommentera

Sv: Silly season
Gavelo: försvaret och Tikkanen var inte så stabila som man hade hoppats sedan har våra forwards lite problem att göra mål förutom när match redan var avgjord
Kommentera