1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481423 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2290387

Sv: Silly season
locken:

Om man ligger 2:a i ligan och dessutom pressat 1:an i ligan hårt i tre matcher så har man ju redan chansen att gå upp med befintlig trupp.

Om valet står mellan chansningar och dyra spelare eller att ge fan så undrar jag inte om jag hellre avstår med tanke på att Aagaard och macmaster också ska in.

Kom ihåg vad som hände med Leksand när de köpte sina dyra tyskar. Är vi inte väldig försiktiga utan bara lyfter in 2-3 namn så är det inte säkert laget blir bättre. Vi ska undvika att störa kemin och rollerna så mycket.

Men visst en spetsforward som är välscoutad tackar jag inte nej till. En Kaut vore perfekt.

En som går in i förstakedjan och att flytta på Ohlsson tror jag alla i laget köper, även ohlsson själv. Men mixtrar vi för mycket kan det bli skit av allt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Rytter: Finns helt klart plats för åtminstone två forwards. Ser gärna Sylle som 13:e-forward.
Kommentera

Sv: Silly season
Rytter: Danmark kan ju förmodligen ta Lettland härnäst men sen ska det ju bli till en skräll om de ska ta sig ännu längre än så. Då är de färdigspelad den på onsdag den 16e.

Vågar man hoppas att Aagaard förhoppningsvis är hemma och redo att spela med oss till helgen mot AIK? Kanske blir väl stressigt.
Kommentera

Sv: Silly season
Rytter: Varför ska man inte förstärka då den man pressat värvar bättre. Bara att hoppas att ens juniorer klarar en egen kedja i ett slutspel. Känns ju inte som vi har så starka juniorer. Möjligtvis Nordin som kan överaska men svaga på avslut en så länge... utom straff Möjligtvis ... Men en topp center o en bra riktade så okej . Med en elak back 😍
Kommentera