1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482910 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2297523

Sv: MoDo vs Kristianstad 220223
Rytter: Jag vet inte... jag tycker detta påminner lite om förra säsongen. Vi kunde gå och se ut som ett topplag under första 10 minuterna, men likväl ligga under med 3-0 när perioden var slut. Förklaringen var ofta att vi hade "oflyt", att domarna sög eller att det var en viss spelare som inte höll måttet, men likväl tenderar just det där att hända lag som lider av dåligt självförtroende eller inte tror på spelsystemet. Alternativt börjar motståndarna läsa sönder oss (både KIK och AIK har varit väldigt aggressiva i sitt boxplay vilket har ställt oss fullständigt).

Positivt att energin är bra, men jag gillar verkligen inte det jag ser. Hoppas jag har fel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo vs Kristianstad 220223
Bad_Brett:

Jag håller med att vi är i en generell formsvacka och det oroar mig, har ju skrivit om detta tidigare.

Men jag tycker också spelet är ett steg framåt jämfört med hur det generellt sett ut, vi gör inte en 100%-ig period men bättre än det vi presterat generellt.

Jämfört med förra året, det vill jag inte ens kommentera för det var det värsta jag sett och fick Huras att framstå som ett geni. Han hade ju iallafall en tydlig spelidé, som laget följde, problemet var bara att det inte funkade i shl. Förra året var det ju fem yra höns på isen som inte hade en aning vad de skulle göra varken offensivt eller defensivt.
Kommentera

Sv: MoDo vs Kristianstad 220223
Bad_Brett: ..sen kan man väl tänka sig att de andra lagen har kollat vad MoDo gjort så framgångsrikt och att de har hittat grejer som kan störa...
Kommentera