1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481708 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2297684

Sv: MoDo vs Kristianstad 220223
Förra veckan beklagade jag mig för att jag jag råkade välta ett full glas vin över spisen. Glaset gick hundra skärvor, vinet letade sig ner mellan spisen och bänken. Glaset skiter jag väl i men vinet gick till spillo. Till på köpet tappade Modo en 4-1 ledning.

Jaha. Ikväll. Modo leder betryggande med 4-1. Jag som ägnat kvällen åt att göra crepes med champinonstuvning och räkstuvning till hela familjen fick äntligen chansen att äta dem. Lite lite japansk soja på en crepes skulle bara vara grädden på moset. Ett paket med paprika i tre olika färger var enda hindret i skafferiet. Men den jäkla plastkorven med paprika trasslade in sig i någon flaska och ut ur skafferiet rasade plötsligt en låda med flaskor, Krasch! En stor flaska kinesiks soja, en flaska cherryvinäger samt en flaska liquid smoke gick i tusen bitar på köksgolvet. Halva köket blev fyllt med starkluktande vätskor. Nu en timme senare har jag äntligen lyckats skura, sopa och rengjort alla sopar och svabbar. Det luktar ändå liquid smoke, vinäger och soja i köket.

Men. Det är en bra kväll. Den Japanska sojan klarade sig. Tapeterna i köket som också stänktes ner var i det enda rum jag inte tapetserat. Och det mest lätt-tapetserade.

MoDo vann!

Det är en bra kväll.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo vs Kristianstad 220223
NuMo: alldeles oavsett mönsterpassning, jag beordrar dig att fasta från dag 1 i slutspelet. Punkt slut😄
Kommentera

Sv: MoDo vs Kristianstad 220223
NuMo: Årets inlägg!
Kommentera