1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484533 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2303546

Sv: MoDo vs HV71 20220304
J F K: Nej, vi är inte ett bättre lag utan Modigs. Vi kanske _blir_ ett bättre lag i slutspelet, det är svårt att förutse. Just nu är vi ett betydligt sämre lag, som har gått från att leda serien till att förmodligen landa på tredje eller fjärde plats.

Du kan tjata hur mycket som helst om hur viktigt det är med stämningen i omklädningsrummet etc., men i slutändan är resultaten det enda som spelar någon roll. Allt annat kvittar. Om vi vinner fler matcher än tidigare, så kommer jag ge dig rätt i att det var rätt beslut.

Åker vi ur i kvarten efter en svag avslutning på grundserien finns det däremot inget att käbbla om. Då var resultaten avsevärt sämre, både för laget och för förstakedjan. Det blir bara löjligt att hålla på att tjata om "Mäh, du har ingen erfarenhet av omklädningsrum" då.

Återigen. Om man anser att en spelare suger energi ur en grupp, då måste man kunna förvänta sig bättre spel och fler poäng ifall man väljer att göra sig av med honom. Ifall inte resultaten blir bättre, så var beslutet fel. Svårare än så är det inte.

Men jag hoppas givetvis att det är jag som får stå med dumstruten. Men då förväntar jag mig även att alla som har försvarat beslutet tar på sig dumstruten ifall vi åker ur med huvudet före i kvarten och halva laget har gjort klart med andra klubbar en halv vecka senare.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo vs HV71 20220304
Bad_Brett:

Du får det till att Modigs var spelaren som bar MoDo och hans uttåg gör oss till ett sämre lag. Så om vi åker ur i kvarten så beror det på att Karlin tog ett korkat beslut?

Kan det inte bero på något annat än Modigs och varför ska folk ta på sig dumstruten om halva laget gjort klart med andra klubbar?

Märkligt uttalande!
Låst ämne