1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483642 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2303576

Sv: MoDo vs HV71 20220304
Gavelo:

Men det var ett jävla tjat om Modigs och hans betydelse. Det är inte så att vi är ett sämre lag utan modigs utan vi är just nu ett sämre lag än vi var där i November. Detta beror inte på att Modigs lämnat laget det beror på att flertalet spelare tappat formen jämfört med i höstas och inte alls presterar på samma nivå.

Bernherdt, Näsen, Sam, Woods har inte lyckats leda laget som tidigare och vårt första PP (som modigs inte ingick i) har tappat rejält, tidigare var det mål garanti men de har sänkt tempot och blivit lästa.

Tycker det är att dra för stora växlar på att Modigs lämnat. Största problemet är väl att vi tappat lite form på ledande spelare samtidigt samt att Svenningsson behövde en startsträcka och Aagaard har varit på OS.

Kvartsfinalen drar igång om 20 dagar, vi har tid på oss att få spelarna i form. När slutspelet drar igång är det vitt papper och en helt annat spel vi kan förvänta oss, ett spel som jag tror kommer att passa vårt lag.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo vs HV71 20220304
Rytter: Underbart läge för MoDo nu. Åsa-Nisse bjöd på en grym show hemma. Älskar deras låt. Kan inte ogilla den. HÅÅ! VEE! MoDo kommer att tugga sig vidare till SHL. Finns ingen bättre klubb...
Låst ämne