1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484534 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2303611

Sv: MoDo vs HV71 20220304
Modo-Målet:
Hasa är tokbra med puck och får vårt anfallsspel att flyta, och Svenningsson är bra på att hålla kvar pucken i offensiv zon, vinna puckar plus att på allsvensk nivå producerar väldigt bra, särskilt för att lira andrakedja. Modigs var iofs fredagskung men kanske bara en slutspelsmatch per serie som går på fredag.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo vs HV71 20220304
Tarasov:

Hasa har verkligen många bra egenskaper, han påminner lite om Tom Hedberg i sin spelstil. Duktig på att bära puck och generera anfallsspel. Spelar han dessutom efter sin förmåga i defensiven och lyckas låsa spelare mot sarg genom eller trycka ut (som han gjorde med Kelleher) så överväger fördelarna nackdelarna.

Dock skulle jag vilja plocka bort honom från PP2 och sätta in Ingman där, tycker det går lite för sakta för Hasa och han har svårt att fördela puckar till vänsterkanten till den uppställningens bästa skytt (Jelisejevs). Tror att Ingman med sin rightfattning skulle ha lättare att sätta Jelisejevs i skottlägen, och upplever honom som snabbare att fördela puck. Gillar inte när Hasa i PP fintar skott och kliver in och sedan ska lägga en handledare mot mål, ofta den går i block och vi tappar puck eller att han blir ur position när pucken fastnar och de får möjlighet till en kontring.

Har vi Jelisejevs i PP ska puckarna till honom för skott annars kan vi lika gärna spela någon annan på den positionen.
Låst ämne