1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482661 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2303707

Sv: MoDo vs HV71 20220304
Robin Ztorken L: Ja jag tycker måna underskattat Modigs, men det känns som vi avhandlat klart nu.

Övrigt så är trenden tydlig, vi har varit sämre under februari och även om jag tycker vi gör en ganska bra bortamatch i går så är vi aldrig riktigt nära, varken spel eller målmässigt.

Hv var genomgående bättre, 4 kedjor som åkte sönder oss, deras backar spelade tufft och våra många gånger små forwards kom ingenstans, och deras målvakt överglänste Tex med hästlängder, ja nä igår visade HV71 varför dom är skyhöga favoriter till Shl platsen.
Lägg därtill att dom fortfarande har duktiga spelare utanför laget så vid eventuella skador och sjukdomar så har dom bra ersättare, i Modos fall så har vi inte ens 2 kompletta första kedjor nu när Jerisejevs inte levt upp till förväntningarna och Sveningsson mest troligen blir avstängd.

2:a platsen ser jag som förlorad, vi kanske kan hålla undan och ta 3:e platsen men om det spelar någon större roll i slutspelet är svårt att svara på nu, men jag tror inte vi kommer spela final oavsett.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo vs HV71 20220304
Gavelo: Uppenbarligen ville inte MoDo ha med sig Modigs på resan. Topp-4 får väl anses vara enligt plan, med tanke på hur snacket gick på försäsongen. Blir lite misstänksam att Vigge, Woods och Bernie gjort klart med andra klubbar redan. Såg samma tendenser tidigare med J.Johnson. Annars är väl gänget nedtränade. Så låter det vid Dyngdiket när det går emot.
Låst ämne