1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480548 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2304616

Sv: MoDo vs HV71 20220304
Gavelo:

Vet inte om jag tycker att vi gör någon vidare prestation igår, överlägset sämsta insatsen hittills i alla fall. Tycker vi kändes rätt osynkade och lyckades aldrig riktigt störa HVs backar i vår forecheck där vi har varit väldigt framgångsrika i tidigare möten. Vi bökar lite i sarghörnen sen händer det inte så mycket mer...

Vi är ju spelmässigt med och håller jämna steg i första perioden, men det vi skrapar ihop framåt är ju mer av slumpartad karaktär än att vi "jobbar oss till det" kan jag känna.

Visst, hade vi haft maximal utdelning igår så hade vi säkert kunna göra match av det men då finns det inte utrymme för några som helst misstag.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo vs HV71 20220304
Trilske: Den klart sämsta matchen av alla 4a möten helt klart, men jag tycker vi kämpa och försöker hela matchen men vi följer ju den trend som vi varit i senaste månaden.

Relativt svagt spel mellan backarna, en iskall första kedja och ett svagt PP.
Sen spelade Hv71 precis så som vi spelat mot dom i det tidigare mötena, hårt och fysiskt och det straffade våran offensiv stenhårt, vi var för små och svaga för att hitta nycklar genom detta försvar.

4-0 speglar kanske inte matchen i sin helhet men att Hv vinner 100% rättvis är det iaf inget snack om.

Tanner bör vara spelklar tills på onsdag, kan bli viktigt.
Låst ämne

Sv: MoDo vs HV71 20220304
Trilske: Dom skapar inte heller nånting innan deras PP, fram till dess är det ställningskrig utan några större målchanser åt något håll.
Men efter deras PP får dom momentum i princip resten av matchen känns det som. Spec. när vi fortsätter dra på oss utvisningar.
Om vi spelar vårt bästa är HV absolut inte omöjlig att slå, tvärtom.

Det som oroar är dock förstakedjan som måste steppa upp, annars kan det bli respass redan i kvarten.
Låst ämne