1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481250 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2307950

Sv: Apropå ingenting...
Silly: Tror inte du fattat läget, rysk ekonomi är tillbaka slungad 30 år, kommer dröja åratal innan den är på fötter igen.
Det minsta ,ryska företag/oligarker, kommer bekymra sig om är att kasta pengar på hockeylag, dom kommer ha annat att tänka på.
Helt kört i många år framöver
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Robin Ztorken L: Tror om några månader kommer ryska folket stå med matkuponger, så tragiskt att historien upprepas.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Robin Ztorken L:
Det tror inte jag...
Så fort kriget är slut så kommer dom släppa spärrarna igen.
Dom har inte låst dom för evigt.
Men jag hoppas att jag har fel.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Robin Ztorken L: Hur vet du allt detta? Jag är inget fan av Putin, understryk detta. Men han är en militärstrateg av yttersta förmåga. I hans kalkyler ingår förmodligen sanktioner som han förberett sig på och skaffat sig andra intressenter av gas och olja (Kina).

De senaste tre veckorna har jag ägnat väldigt mycket tid åt att följa även icke västerländska medier för att kunna skapa mig en verklighetsförankrad bild. Och skrämmande nog så leder alla tecken från alla håll till en verklig frustration. Frånsett västerländskt perspektiv så hävdar man USAs maktgalenhet och bevisar de fakto via deras krigslystenhet osv, dvs, går inte att förneka detta. Tills motsatsen är bevisad om vem den verkliga skurken är, vilket vi aldrig kommer få reda på, befäster jag min skeptiska status i ärendet.

Alltsammans med en rad konspirationsteorier så har ingen av oss alls koll på läget överhuvudtaget faktiskt.
Kommentera