1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481501 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2322523

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
Clay.2: Visst kan vissa sekvenser vara tur/otur men när man skyller en förlust på otur så försöker man bara hitta förmildrande omständigheter för att förmodligen lindra sin egen smärta.
Visst hade vi lite ordagrant stolpe ut vid några tillfällen, men Kristianstad hade även dom 2 i virket, att vi inte sätter några av alla våra frilägen och andra lägen har inte med otur att göra, det är spelets gång och här får man hylla Dichow i kassen.

Sen verkar många tycka att Modo ägde och dominerade spelet, jag tycker inte alls Modo kommer upp i någon nämnvärd nivå, skillnaden var att Kristianstad inte spelade lika naivt som i Onsdags och stängde ner oss väldigt ofta, man är underlägsna oss när vi är på offensiven men dom krympte alla ytor och vi hade väldigt svårt att komma nära kassen, sen spelade dom smart och kontrade på oss när vi försökte spela propaganda hockey på offensiv blå.

Modo var det spelmässigt lite bättre laget igår men Kristianstad utnyttjade Modos svagheter bättre än vad vi lyckades utnyttja deras, finns inte så mycket mer att tillägga.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
Är det bara jag som oroar mig mest över vad domarna väljer för nivå under nästa match? Jag är extremt irriterad över att det helt plötsligt tillåts en massa spelförstörande moment och skit som inte tillhör spelet. Domarna ska väl inte jämna ut oddsen bara för showen? Vi är på god väg mot en ny Leksand om bedömningen fortsätter i linje med det vi sett hittills.
Kommentera

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
Gavelo: Tycker KIK får ner farten på oss ordentligt, dom känns lite tyngre, agressivare och rappare i det dom gör.
Vi tappade puckar vid linjerna vi flertalet tillfällen som skapa livsfarliga situationer, bland annat vid 0-1.
Vår två förstaformationer borde kunna göra fler mål en match som denna, nu känns det som tredje o fjärde är dom som kan etablera lite tryck framåt.
Sam Vigenault verkar vara på semester redan
Kommentera

Sv: MoDo - Kristianstad 5:7
Undra hur mycket skavanker som ligger o spökar, vem gynnas av allt 100 mils kuskande fram o tillbaka?
Kommentera