1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2329638

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
Gavelo: Nu nämner du saker som vi inte diskuterat.
Diskussionen rörde "hata Löven".
Ett uttryck som jag inte anser vara så illa som vissa här inne tycker. Rätt eller fel har jag ingen aning om och jag bryr mig faktiskt inte då jag inte tycker att det är så grovt som du tycker. Men jag säger det igen, Hatramsor kommer aldrig försvinna från läktaren. Det är så verkligheten ser ut och den kanske är tuff för dig att ta in. Jag är bara realist och det är ju faktiskt så att om man känner sig så påverkad och blir så illa till mods av en ramsa som "hata löven" kanske man ska stanna hemma.
Hårt sagt av mig, men jag säger bara sanningen....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
Strandarenan: Jag har aldrig sagt att jag tar illa upp eller känner mig illa till mods, jag skäms bara som modoit när våran klack beter sig efterblivet, oavsett om ”alla andra gör likadant”
Jag vet också att hatramsor förmodligen alltid kommer finnas eftersom det finns sådana som dig som helt enkelt tycker det är normalt och okej, jag tycker inte att det okej, inte för att jag tar illa upp men för att det sänder onödigt dåliga signaler till våra barn, thatś it.
Ist för hatramsor så är det mer kreativt att komma på roliga ramsor om motståndarlaget, som den gången Modo mötte Mora hemma för 10 år sedan och ställningen var väl sådär 5-0 eller liknande, då började modoklacken att heja på Mora ist. hur kul som helst och säkerligen otroligt retligt för motståndarna men med glimten i ögat. 👍🏼
Kommentera