1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479885 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2331996

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
Bad_Brett: tycker Hasa och Ingman passar dåligt med varandra, på pappret ska det vara ett riktigt bra backpar men det verkar inte riktigt synka, tycker också Ingman varit ganska svag senaste matcherna och när Hasa är svag sen tidigare blir det inte jättebra

samtidigt svårt att peta bernhardt och näsén i ett par som ska vara inne mest av alla samt folin och wahlberg som ska vara inne och stänga ner

var inne på att gå ner på fyra backar sista 10 idag, men det sliter också tungt
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
Undra hur många minuter Wahlberg loggade ikväll... Kändes som att han spelade nonstop vissa stunder.
Kommentera

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
BobbyG: Ingman gör sina missar, men det folk glömmer bort är hur mycket bra han gör också. 1-0-målet var ju i mångt och mycket hans förtjänst och hade kanske gått in även om inte Aagaard varit på pucken. När han tabbade sig mot Kristianstad, så var det han som sedan avgjorde matchen.

Men Hasa har ingen spets som väger upp för alla misstag. Visst, han gör en del snygga dragningar i matcher med lågt tempo, men när tempot höjs blir han helt osynlig även i offensiven. Då är det bättre med en Styf som spelar fysiskt och lägger sarg ut.

Sveningsson har ändå börjat producera nu på slutet och då blir det lättare att leva med några korkade utvisningar och misstag.
Kommentera