1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481562 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2331982

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
puffe: Jag tycker det där blir så larvigt. Givetvis skulle jag bli helt extas ifall Sveningsson eller Hasa avgjorde en match på egen hand med ett hattrick.

Sveningsson har lyft sig på slutet. Hasa som inledde slutspelet rätt bra är numera fullständigt katastrofal. 10 matcher, 2 assist och -4 nu. Har varit inne på 10 baklängesmål nu, överlägset mest. Löven har gjort 6 mål i spel 5-mot-5, Hasa har varit inne på 4 av dem. Det är anmärkningsvärt, framförallt med tanke på hur lite istid han får nuförtiden.

Och som vi har diskuterat tidigare här inne, så är problemet främst att de tenderar att spela över sin egen förmåga. Visst, ibland lyckas de, och de ser de ut som briljanta stjärnor och Tarasov är inte sen med att posta lite ironiska inlägg om att "Filiparna kanske inte är genomkassa trots allt".

Men det finns såklart en förklaring till varför Nordin och Mannberg har varit inne på 1 baklängesmål på 9-10 matcher medan Sveningsson har varit inne på 6 baklängesmål på 7 matcher. Eller att Hasa har varit inne på 10 baklängesmål på 10 matcher.

Eller att Sundström var inne på 0 baklängesmål på 10 matcher i kvalserien...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
Bad_Brett: Då jag fått besök så har jag inte sett matchen, hur var den?, hur uppträdde Modo?
Har läst några sporadisk inlägg om att Modo var helt under isen just då osv osv samt att Ingman slarvat och att löven kvitterade i slutet men Modo fick ändå sista ordet.!?
Kommentera

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
Bad_Brett: tycker Hasa och Ingman passar dåligt med varandra, på pappret ska det vara ett riktigt bra backpar men det verkar inte riktigt synka, tycker också Ingman varit ganska svag senaste matcherna och när Hasa är svag sen tidigare blir det inte jättebra

samtidigt svårt att peta bernhardt och näsén i ett par som ska vara inne mest av alla samt folin och wahlberg som ska vara inne och stänga ner

var inne på att gå ner på fyra backar sista 10 idag, men det sliter också tungt
Kommentera

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
Bad_Brett: Mycket som är larvigt, bara att läsa alla bittra kommentarer härinne (Stråhle är ego, blablabla) Men alla tycker olika, bra så. Men de som alltid kritiserar ett fåtal spelare kritiserar egentligen vår sportsliga ledning. Annars bör man ju upplysa Karlin om problemen, så han inte gör om dom, om o om igen
Kommentera