1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483010 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2331998

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
Bad_Brett: Då jag fått besök så har jag inte sett matchen, hur var den?, hur uppträdde Modo?
Har läst några sporadisk inlägg om att Modo var helt under isen just då osv osv samt att Ingman slarvat och att löven kvitterade i slutet men Modo fick ändå sista ordet.!?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
Gavelo: Tycker att det var en ganska sval och avslagen match. MoDo något bättre och gick upp till 2-0 då man började försvara sig. 2-1 var en blixt frön klar himmel då Ingman slår en oprovocerat indianare och lyckas själv styra in det efterföljande skottet som Tex hade koll på. Sedan spelade Löven runt en massa utan att skapa något. Miss drar ett skott på bortre som var ofarligt, men returen studsar så Löven kan slå in 2-2.

Efter det vaknade MoDo igen och skapade lite innan en retur gick till Svenningsson som slog in den i öppet mål Trots lite halvchanser kunde inte Löven kvittera.

MoDo var bättre så länge man var engagerade, men bara marginellt. Man behöver inte gå ned mycket för att Löven ska vara farliga
Kommentera

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
Gavelo: Ganska blek insats från båda lagen. Samt i vad som har blivit ganska vanlig ordning så bjuder vi på deras mål för lätt.

Tycker dock vi kom ut helt okej. Något fler tendenser att vilja skjuta mot mål och vi fokuserade inte lika mycket på domarna och lövenspelarna den här matchen iaf. Andra perioden var riktigt bedrövlig från båda håll egentligen. HV71 slickade sig nog om munnen där och då.
Kommentera

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
Gavelo: i min högst personliga åsikt en ganska dålig hockeymatch, ganska chansfattigt och känslolöst. tycker det var jämnt mellan lagen, modo får ledning och kan spela på den och det är man bra på, sen misstag av ingman och så är det match igen

långt ifrån de tidigare matcherna jag har sett i serien
Kommentera