1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474709 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2332927

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
Gavelo:

Jelly har lite samma problem som Kangasniemi hade, en riktigt bra spelare som är smart och skapar mycket, men det har gått troll i produktionen och inte riktigt rullat på i början. För chanser har han haft och skapat.

Men det är en sådan spelare som helt plötsligt kan börja producera mängder.

Tycker lite synd om honom för det är en mycket bättre spelare än vad poängen visar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
Riktigt go och välförtjänt seger idag! Känns som att det var längesedan det var ett sådant tryck i hallen som idag, kul att se. Gillade också Macmaster idag, käften glappade och var så där dryg som man är van att se kanadensiska spelare vara 🐷
Kommentera

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
Kolla på detta klipp:

twitter.com/swehockeygifs/status/1515776495205158918

Lindgren har tid att se att detta kommer bli en farlig tackling och istället bara kliva in framför eller söka kontakt med axeln. Istället fortsätter han åka utan blick på pucken och satsa på tackling och sätter den klockrent i huvudet.

Det är respektlöst och en solklar huvudtackling som uppfyller alla parametrar för avstängning 1) den är från blind side 2) spelaren kan inte försvara sig 3) sam böjer huvudet men är absolut inte i en låg position då han är så lång 3) all kraft riktas enbart mot huvudet 4) huvudet är point of contact. 5) han spelar inte på puck som ligger där utan går helt på spelaren utan intention att vinna puck

Denna går inte att snacka bort hur mycket man än vill som domare eller lövensupporter.

Allt annat än minst 3 matcher är ett hån och man kan lika gärna lägga ner allt och spara pengarna från situationsrum eller disciplinnämnd till annat, t.ex. utbildning för att få bättre domare.

Tråkigt att en skada på vår stjärna kan avgöra en matchserie.
Kommentera