1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481011 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2333609

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Fixar ni finalbiljett så har ni en fördel mot HV, Modo är inne i slutspelsbubblan i och med de bitvis hetsiga mötena mot Kristianstad/Löven både på och utanför isen. HVs matcher i slutspelet har hittills varit av karaktären serielunk och det är inte bara att trycka på en knapp och komma in i gris&grin-spel som ett slutspel ofta innebär.
Tyvärr är väl en ännu större fördel för HV att de är friska/hela o utvilade med lyxen att kunna förbereda sig att vara på topp inför finalen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
sargad: Westerlund information :: av hans fader ..till veckan troligtvis klart var han tar vägen till Timrå eller nån annan klubb .

Om du vill lägg ut på vår sida .
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
sargad: jag har också tänkt som du, ibland t o m önskat att det var en match till mot BIK för att det inte ska bli för avslappnat och "skönt" i HV. Men om jag fattat det rätt så säger f d spelare att det är en fördel att vara utvilad. Jag hoppas att detta omhändertas av Samuelssons plan för säsongen, som har visat sig välavvägd hittills. Första finalmatchen lär ju visa hur det ligger till. Blir spännande att följa kvällens semi oavsett. Lycka till alla!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
sargad: Du har absolut inte sett HV - BIks två första matcher, de hade mycket fler gruff, brottningsmatcher och taklingsintrnsiva, därmed blev till och med flertal BIk spelare skadade. Det var en riktig besvikelse att se hur lugnt Modo och löven gick mot varann under de två första matcherna (Besvikelse för Hv71-ögon som vill ha slutkörda lag att möta i finalen)
Kommentera