1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482482 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2334059

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
bollan123: Nu har Ingman gjort åt helvete för många missar för att det ska vara ok...
Att man gör en indianare kan hända alla. Men nu är det minst 1-2 per match för honom.

Men vi förlorar för vi tar onödigt många utvisningar. Visst kan väl Löven fått några dom också men vi spelar för korkat.
Vi kändes mer orkeslös än Löven i 3e.
Tycker vi i ledde bra i 1a. Men vi tappar lite luften på Liss turmål + Sylles slarv mål. Känns som vi aldrig riktigt reser oss sen än om vi håller det jämnt målmässigt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
Monno:

Jaja det var inte vår match idag helt enkelt, tycker vi är bättre än löven i 2 perioder och när vi spelar 5 mot 5 och skapar mer på egen hand, sedan börjar utvisningarna komma och klart som fan dom får momentum av det. Det hjälper inte heller med 2 i stoplen samt lövens ganska turliga mål till 1-1 och sedan 4-3.

Då blir det svårt att vinna. Det jag inte gillar är hur vi avslutar sista 20, där borde vi kunnat göra en mycket bättre push och stått upp bättre men istället viker vi ner oss.

Nej det är bara att glömma detta och komma igen på Torsdag. Tyvärr visar det sig hur viktig Sam är för vårt lag, förstakedjan var helt borta utan motorn i kedjan.
Kommentera

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
Monno: Det är beklämmande hur inte Karlin kan begripa att Ingman är helt värdelös defensivt och behöver en back som städar upp hans misstag, då spelar man Hasa som nog är en av dom sämsta backarna i hela allsvenskan defensivt och kanske borde börja spela forward ist.
Kommentera

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
Oroväckande att vi såg så trött ut, löven va piggare
Kommentera