1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2335515

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
puffe: Ja eftersom vi inte har spelare som klarar av att spela slutspel så finns det ju heller ingen anledning att ha spelare kvar som man misstänker inte kommer kunna leverera i ett slutspel nästa säsong.

Av dom jag nämnde så finns det ju inte något att bygga på gissningsvis, Woods kanske kan blomma även om han är lite för vek, Mannberg fyller en roll men är inte heller någon att luta sig emot i tuffa matcher.

Att göra bra resultat i grundserien är fullständigt meningslöst, det är en helt annan hockey i slutspelet och det är där man ska vara bra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
Gavelo: Håller med, men man måste prestera i grundserien för att vara i en bra sits i slutspelet. där lyckades vi bra, men sedan har vi en majoritet som inte är gjorda för slutspel, tyvärr. Vi hade behövt stärka upp truppen lite(men HV skulle ju vara så överlägsna denna säsong...så vi passar...?.) Men nu får vi bygga nytt o då är väl djurgården för bra för att vi ska utmana...bitter nu, men om några dagar inväntar man silly season
Kommentera

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
Gavelo: Vi har för många one-trick ponies. Woods hade varit en grym joker i en andrakedja. Aagaard hade varit perfekt i en jobbig tredjekedja. Men ingen av dem är tillräckligt kompletta för att dominera i den här typen av matcher. Sam, EJK, Ohlsson och Sveningsson gör det helt okej, men i övrigt är det för dåligt.

Jag tror att allsvenskan kan lura en lite, då en viss typ av spelare verkligen gynnas av att tempot går ner.
Kommentera