1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480176 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2335778

Sv: God morgon
Esox:

Det där är väldigt hårda ord. Det är bara hockey..
Jag fattar att man är nere efter att ha blivit pippad, pissad på och påkörd hemma (inte mina ord, Karlins*). Men håll nivån uppe tack.

Låt oss sköta finalen så kan ni fokusera på sillyn :D VI får gnabbas det hör till men när du blåser upp dig så ger det en bitter eftersmak. Lägg ner.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: God morgon
lararen:

Det är så roligt att se lövensupportrar komma in här efter en vinst i semifinalen. Där i december/januari innan ni hotade Wallson så han var tvungen att lämna så var det ingen här och skrev och inte heller i eran egen bok, där och då var det inte så kul med hockey i umeå tydligen.

Säger lite om klassen på era fans och ni undrar varför ni är det lag övriga efter norrlandskusten ser ner på er, en klubb utan bidrag till svensk hockey, en klubb utan juniorverksamhet och damlag och med dumdryga fans, ledare och spelare.

Verkar vara en klubb full med medgångssupportrar som hellre hånar motståndare när tillfälle ges och spelare som försöker skada motståndare (Hartman och Sam) för att få ett övertag.

Gå nu och spela in en ny pepp-video inför finalen, den förra var ju episk.

För övrigt hoppas jag HV krossar er fullständigt i finalen, kommer njuta och jubla för vare mål, tackling och vinst HV tar.
Kommentera

Sv: God morgon
lararen:
Du gör inte beslutet att supporta HV i finalen jättemycket svårare.
Kommentera