1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

412176 inlägg · 4011 ämnen

Inlägg #2335795

Sv: God morgon
lararen:

Det är så roligt att se lövensupportrar komma in här efter en vinst i semifinalen. Där i december/januari innan ni hotade Wallson så han var tvungen att lämna så var det ingen här och skrev och inte heller i eran egen bok, där och då var det inte så kul med hockey i umeå tydligen.

Säger lite om klassen på era fans och ni undrar varför ni är det lag övriga efter norrlandskusten ser ner på er, en klubb utan bidrag till svensk hockey, en klubb utan juniorverksamhet och damlag och med dumdryga fans, ledare och spelare.

Verkar vara en klubb full med medgångssupportrar som hellre hånar motståndare när tillfälle ges och spelare som försöker skada motståndare (Hartman och Sam) för att få ett övertag.

Gå nu och spela in en ny pepp-video inför finalen, den förra var ju episk.

För övrigt hoppas jag HV krossar er fullständigt i finalen, kommer njuta och jubla för vare mål, tackling och vinst HV tar.
+10
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: God morgon
Rytter: Har haft årskort sen elitserie säsongen 2000-2001. Mycket kan man säga om Lövare men att hävda att vi är medgångssupportrar är att ta i nå djävulskt.
Jag har inte haft en framgång under mina 20 år medans övriga lag efter norrlandskusten vunnit SM-guld, spelat slutspel, gått upp i högsta ligan, vi har varit nere i ettan och vänt. Ändå är publiksnittet runt 3700 - 4200 varje år och hemmastå bäst i serien de är fan imponerande. Rätt många andra klubbar hade packat ihop för längesen.

Vad gäller bidra till svensk hockey så var det en undersökning för några år sedan bland lagen i SHL vilken moderklubb som hade flest spelare hade den vanns av Björklöven.

Och ja Löven har ett damlag i andra ligan om de nu är viktigt å ha.
+3
Kommentera

Sv: God morgon
Rytter: Ja, tror inte majoriteten av ”lövenfansen” inte direkt är lövenfans och gläder sig med laget. De är mer den moderna varianten av bakomskärmenfans som snarare tror de finner glädje i andras misär och därför visar de sig bara vid tillfällen de tror de har ”överhanden”. Sen kommer de kämpa hårt när det väl gå bra att försöka påvisa hur stora fans de är med deras införskaffade av historisk från klubben om Google osv. Så fort det börjar gå tungt byter de ut hockeylaget mot något annat som går bra. Brukar tänka det mer som ett rop på hjälp :).
+1
Kommentera