1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481423 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2335802

Sv: God morgon
Rytter: Ja, tror inte majoriteten av ”lövenfansen” inte direkt är lövenfans och gläder sig med laget. De är mer den moderna varianten av bakomskärmenfans som snarare tror de finner glädje i andras misär och därför visar de sig bara vid tillfällen de tror de har ”överhanden”. Sen kommer de kämpa hårt när det väl gå bra att försöka påvisa hur stora fans de är med deras införskaffade av historisk från klubben om Google osv. Så fort det börjar gå tungt byter de ut hockeylaget mot något annat som går bra. Brukar tänka det mer som ett rop på hjälp :).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: God morgon
atomragnar:

Jo du har troligen rätt och det är trasiga människor där bakom.

Men tyvärr känner jag igen detta från bekanta som håller på hockey och där sticker faktiskt de som håller på löven ut.

Känner de som håller på Timrå, Brynäs och Skellefteå m.fl. och de kan man alltid snacka hockey med oavsett hur lagen går, och de är ofta väldigt pålästa även om andra lag och lag i andra serier.

Lövenfansen man kommer i kontakt med vill gärna diskutera hockey innan säsongen, sedan när det går tungt så hör man väldigt lite om hockey för att sedan vid en vinst i ett derby hör man "såg du matchen igår" och då är hockey helt plötsligt intressant och de har blivit experter över en natt.
Kommentera