1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480191 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2335785

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
Tycker Karlin får ta på sig förlusten. Han har lagt totalt fokus på exakt fel saker filmningar, domarna, Rahimi. Det har smittat av sig på era bärande spelare som Woods, Aagard, Sveningsson att agera där efter även Tex. Scoutingrapporten stämde tillslut det mentala fanns inte där när de gällde 10 insläppta sista 2 matcherna, i hans viktigaste matcher i karriären.

Matchserien var överlag väldigt jämn, tror Modo hade vunnit den med en annan coach i båset. Att Karlin faktisk inte heller tackar eller gratulerar Löven efter matchen är också väldigt omoget. Stråhle är 10 år yngre och en rookie i sådana här sammanhang men han framstår oerhört mycket kyligare & mognare än Karlin.

Det är märkligt inte Gradin agerat med alla fd NHL-stjärnor som sitter i arenan måste man ju sett karaktären inte var där den skulle och sagt till han.

Nåväl. Som jag sa till min polare igår matchserien är lite som man spelar om vem som får stora eller lilla silvret som finns i Fotbollsallsvenskan, HV blir en jäkla svår nöt att knäcka men de är åtminstone inge covid, publik på läktaren och det ska spelas om det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
Micke Magic: Jag tror inte vi hade kommit tvåa utan Karlin. Troligen hade vi hamnat runt femma-sex som bäst. Det finns en anledning till att han fick priset som bästa tränare i allsvenskan.

Karlin var nog lite för ärlig. Han - precis som jag och många andra - har svårt att acceptera att en så pass begränsad hockeyspelare tillåts ha en helt egen regelbok och därmed vara en bra spelare. Jag var precis lika irriterad när Jonas Frögren tilläts åka vattenskidor efter spelare, hålla fast och crosschecka bara för att han en gång varit en bra spelare och hade någon form av frikort från utvnsningsbåset.

Men, till skillnad från mig så måste Karlin jobba med det där. Ja, det är orättvist och märkligt ur så många synvinklar, men det får inte påverka så mycket som det gjorde.

Dock är jag helt övertygad om att vi vunnit om inte Lindgren överfallit Vigenault.
Kommentera

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
Micke Magic: Jag är å andra sidan inte säker på att vi spelat en semifinal mot er om det inte hade varit för Karlin. Därmed inte sagt att han skulle vara ofelbar, men han är ändå det bland det bättre som hänt MoDo på ett bra tag.
Kommentera

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
Micke Magic:
Nä Karlin gjorde rätt, tyvärr så sluta han gnälla därför förlora vi 6 och 7 😤.
Kommentera