1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481601 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2335915

Sv: Silly season
BobbyG:

Ja Silly Season är en intressant tid.

OP har ju gjort en stark säsong sett till poäng, är väl hans bästa i HA. Det man dock saknat är den där delen där han är en fysisk och jobbig jävel som åker runt och irriterar motståndare och skapar energi till laget, speciellt i slutspelet (mot KIK var han dock bra). Men 25p för honom är ändå imponerande i en fjärdekedja.

Hoppas bara att man får klart snabbt vilka som lämnar och går ut med det direkt.

Man skulle ju ha exit samtal nästa vecka så i slutet av veckan hoppas jag man skickar ut vilka som lämnar oavsett ifall deras nya klubb har spelat klart eller ej. Ingen anledning att hålla på det.

Som du säger kan det öppna möjligheter ifall bägge eller någon av Sveningsson eller Aagaard drar, då kan man lyfta in en ren offensiv spelare där eftersom tvåvägsspelet och balansen redan finns i EJK. Tror att en sådan som Marenis även skulle kunna gå in i den kedjan och lyfta den en nivå som t.ex ersättare till Sveningsson. EJK är också en spelare som smyger med produktionen, många är besvikna på honom men tycker det är en riktigt nyttig spelare och att producera 34p på 50m i serien och 11p på 13m i slutspel är riktigt starkt för en andracenter som dessutom tar ansvar över hela banan.


Marenis-EJK-x
Marenis-EJK-Aagaard
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Rytter: Ja, en till EJK i någon av tredje eller fjärde behövs. Nordin är given och en toppcenter i första. Max är extracenter.
Vi måste ha fem centrar för att hålla en säsong och klara slutspel. MacMaster är inte en av dem.
Kommentera

Sv: Silly season
Rytter: ja saken med jinesjö karlsson är att han han varit bättre offensivt och bättre producerande hade han tagit plats i alla shl-lag för resten av verktygslådan har han, jag har inga problem med honom som andracenter, klart att han hade varit en lyxcenter i en tredjekedja också ett år det satsas extra
Kommentera