1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480474 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2335933

Sv: Silly season
Nucky:

Kanske det gick för lätt i början på serien allt rullade på vi hade egentligen inga stora poängsvackor eftersom vi inte förlorade 2 raka under serien.

Man vill ju ofta se ett lag bli bättre ju längre säsongen går, där man växer in i det och förbättrar sig från månad till månad.

Det fick vi aldrig se med försvarsspelet, det var lika slarvigt nu i slutet som i bitvis i början på serien, men under serien hade vi en fantastisk förmåga att vända matcher och möte lag som ännu inte hade kommit ihop. I slutet var det däremot mot lag som sakta men säkert förbättrat sig under serien och tagit med detta in i slutspelet medan vi misslyckats att göra det samma med försvaret.

Vill minnas att vi var några som var oroade för detta i januari/februari då vi verkligen inte var bra spelmässigt men ändå fick in poäng.

Nästa år hoppas jag laget sakta men säkert förbättrar sig och anpassar sig allt eftersom serien går. Man kan även ifrågasätta om det var klokt att skeppa Dahlroth, hade nog varit nyttig att haft som sjundeback för att kunna markera mot vissa andra spelare. Problemet var ju lite att det fanns inga konsekvenser när de fortsatte med slarvet eftersom vi bara hade 6 seniorbackar så skulle de ju ändå få speltid.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Rytter: Som du säger tycker jag defensiven svajat hela säsongen. Det har krävts väldigt stor ledning(vilket vi sällan hade) för att man skulle känna att matchen var ”klar” .
Tvärtom slutade det ofta med att man släppte ett tvåmålsöverläge i sista perioden men sedan vann på OT eller straffar pga individuell skicklighet.

Vill se en benhård defensiv som har förmågan att stänga matchen efter ett par mål i första perioden. Årets MoDo har varit närmast motsatsen.
Kommentera