1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479936 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2336309

Sv: Silly season
Trilske:
Du menade supporters förväntade sig, alla som följt Påhlssons karriär visste ju att han inte var en poäng spelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Amitiel: Jo, det är lite det jag menar, nu ska han helt plötsligt gå in och vara en bärande spelare på ålderns höst. Sen förväntar man sig säkert ännu mer (läs produktion) när man går ner ett hack i seriesystemet.

Tvivlar inte ett dugg på hans hockeykompetens, men som sagt, till vilket pris? Sen har man ju å andra sidan en fin fallskärm att leka lite med, vilket ger lite större spelrum.

Sen är det kanske inte just dessa värvningar som jag ser som det stora problemet utan att Djurgården har en radda talangfulla juniorer som jag tror att man kommer satsa på, vilket jag misstänker kan bli ett aber.

Men som sagt, sillyn har knappt börjat, mycket kan hända.
Kommentera

Sv: Silly season
Amitiel: Det man kan säga om poängspelare är ju att NHL och svenska ligorna inte är jämförbara. Ett exempel är ju att Sundströms poängskörd från 2002 och framåt i NHL var ju relativt skral. Självaste Foppa sa ju under lockout säsongen att det var synd att Sundström inte spelade i Modo för han hade betytt mycket för lagets defensiv som exempel på att Sundström var i samma defensivfack som Påhlson och Kruger. Trots Sundströms rykte som defensivspecialist så blev det ju ändå en hel del poäng i MODO i elitserien. Så varför skulle det inte kunna bli en del poäng för Kruger i allsvenskan. Kruger är ju dessutom som Påhlson och Sundström bra att ha i defensiva situationer så en bra värvning är det ju oavsett.
Kommentera