1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479634 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2336625

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
Tarasov: I ärlighetens namn har inte matchreferaren eller inför match-artiklarna varit bra. De har ofta varit av karaktären:

"MoDo har inte förlorat två matcher i rad. Ikväll kunde sviten brytas. Men MoDo är fortsatt starka på hemmaplan, även om det satt hårt inne och krävde ett drömmål av Woods på övertid".

Jämfört med föregångaren som vare sig behärskade svenska språket, kunde något om ishockey eller var bekväm med att stå framför kameran är såklart allt ett lyft...

Men 79 kr i månaden för MoDo Channel är närmast bedrägeri. Då är det bättre att man gör det till en bonustjänst för medlemmar i klubben. För det första så tycks inte övrig media ha några som helst problem med att trolla fram intervjuer. För det andra borde de ju kunna intervjua supportrar, sätta ihop highlights för att summera säsongen etc.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
Bad_Brett:
Jo men han har kanske fler uppgifter än MoDo C, vi vet inget om de prioriteringar han förväntas ha. Eller den arbetsbörda han bär, dessutom ny på positionen. Att utifrån den knapphändiga informationen hävda att han är årets flopp tycker jag blir fel. Har uppfattat Jon som rätt så skärpt och med tanke på att man inte sitter på all info om vad som händer så behöver inte ta fram motorsågen den direkt..... men det kommer såklart fram här direkt utan att man försöker förstå.
Kommentera